Rüyada kayısı satın almak

Rüyada kayısı satın almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, asla yüksünmeyeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, parasına da para ekleyeceğine, sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kayısı satın almak gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Rüyada kayısı satın almak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına yorulur.

Rüyada kuru kayısı satın almak büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulur.

Rüyada kayısı sattığını görmek kazançta zarar edeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına işarettir.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayısı ve erik görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işarettir.

Rüyada kayısı pestili görmek para ve makam sahibi olacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalettir.

Rüyada kayısı ağacı ekmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments