Rüyada kayaya tırmanmak

Rüyada kayaya tırmanmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, borçlarının hafifleyeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına işarettir.

Rüyada kayaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Rüyada kayalık tırmanmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik kayaya tırmanmak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada kayalıklarda tırmanmak kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kayadan tırmanmak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına inanılır.

Rüyada kayaya tırmandığını görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, işlerinin iyi gideceğine işaret eder.

Rüyada kayalara tırmanmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalığa tırmanmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments