Rüyada kavgaya hazırlanmak

Rüyada kavgaya hazırlanmak büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, keyifli sohbetler edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, akıl vereceğine, mesleğinde atılım yapacağına, bilgi sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kavgaya hazırlanmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimlerde sevdiğiniz bir kişinin etkisi olabilir.

Rüyada kavgaya hazırlanmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine yorulur.

Rüyada kıyamete hazırlanmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılmaya hazırlandığını görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine yorulur.

Rüyada hazır mutfak görmek pek az kazanç getireceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada bir türlü hazırlanamamak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, rızık bolluğu içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüme hazırlanmak yeni başlangıçların yapılacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada ameliyata hazırlanmak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada umre için hazırlanmak tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments