Rüyada kavga edip galip gelmek

Rüyada kavga edip galip gelmek büyük bir üne sahip olunacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kavga edip galip gelmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada kavga edip galip gelmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kavgada galip gelmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet eder.

Rüyada birine galip gelmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalet eder.

Rüyada cine galip gelmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada savaştan galip gelmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada köpeğe galip gelmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada azraile galip gelmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada galip gelmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments