Rüyada kaslı kol görmek

Rüyada kaslı kol görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, insanları sakinleştireceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kaslı kol gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Rüyada kaslı kol görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kollarının kaslı olduğunu görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine delalettir.

Rüyada kol kası görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaslı kadın görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada kas yapmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaslarini kazimak büyük bir yükten kurtulacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kaslı görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kaslı erkek görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments