Rüyada karanlık orman görmek

Rüyada karanlık orman görmek eline geçen paraları tutamayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Rüyada karanlık orman gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Rüyada karanlık ormanda kaybolmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, maddi güç elde edeceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta ormanda yürümek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık orman görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık ormanda koşmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ormanda ata binmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ormanda ev yapmak adından konuşulur olacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalettir.

Rüyada ormanda piknik yapmak allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ormandan geçmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments