Rüyada kapının önünde at görmek

Rüyada kapının önünde at görmek hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntıların azalacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, hayatın düzene gireceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünde at gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kapının önünde at görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına işarettir.

Rüyada kapı önünü temizlemek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada kapının önünde oturmak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı önünde kedi görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada kapı önünde durmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek geçim derdinin son bulacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine alamet eder.

Rüyada kapı önünü silmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments