Rüyada kapı önünü yıkamak

Rüyada kapı önünü yıkamak kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı önünü yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı plan, karar veya düzenlemeleriniz esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada kapı önünü yıkamak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, mal ve para biriktireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kapının önünü yıkamak borçluysa borcunu ödeyeceğine, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kapısının önünü yıkamak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, gelirinin eksileceğine işarettir.

Rüyada kapı önü yıkamak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada kapının önünde siyah ayakkabı görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapının önünde köpek görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kapı önünde terlik görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, istediği arabaya bineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments