Rüyada kapalı otopark görmek

Rüyada kapalı otopark görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı otopark gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla birtakım iletişim güçlükleriniz olabilir Aynı zamanda kullandığınız elektronik eşyalarda bozulma gibi problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kapalı otopark görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına inanılır.

Rüyada otopark görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada katlı otopark görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret eder.

Rüyada otoparkta araba aramak mallarını ve makamını garantileyeceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada kapalı erkek görmek onlarla gönül birliği edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı yaşlı kadın görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı yağmurlu hava görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına alamet eder.

Rüyada kapalı yer görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments