Rüyada kan tüpü görmek

Rüyada kan tüpü görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kan tüpü gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durumda güç toplamanız gerekiyor.

Rüyada kan tüpü görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yangın söndürme tüpü görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi küçük tüp görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüp yakmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına inanılır.

Rüyada tüp taşımak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tüpü açık bırakmak kazancının günden güne artacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada ocak tüpü almak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada dolu tüp görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments