Rüyada kalp şekli çizmek

Rüyada kalp şekli çizmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada kalp şekli çizmek gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Rüyada kalp şekli çizmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine yorulur.

Rüyada kalp şeklinde bulut görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine yorulur.

Rüyada kalp şeklinde kolye görmek hatalı yollara sapılacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde ayna görmek işsizin iş bulacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada kalp şeklinde altın görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kalp şeklinde balon görmek mevkilerinin yüksek olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde çiçek görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kalp şeklinde pasta görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments