Rüyada kalay yapmak

Rüyada kalay yapmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kalay yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada kalay yapmak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalaylı kazan görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalet eder.

Rüyada kalaylı tava görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalay görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada kalaylanmış bakır görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada kalaylı tas görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine tabir olunur.

Rüyada kalaycı görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada kalaylı leğen görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments