Rüyada kafa dişi çekmek

Rüyada kafa dişi çekmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine yorulur.

Rüyada kafa dişi çekmek gördüyseniz:

  • Sebebi olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada kafa dişi çekmek yeni maddi kapıların size açılacağın, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin dişini çekmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kendi köpek dişini çekmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet eder.

Rüyada eşinin dişini çekmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada kendi dişimi çekmek elde bulunan imkânların artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişi elle çekmek planlarının işe yarayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iple dişini çekmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kırık dişi çekmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments