Rüyada arkadaşın kavga ettiğini görmek

Rüyada arkadaşın kavga ettiğini görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Ya da bir arkadaşınızın sizi şaşırtan konuyla bağlantısını öğrenebilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşının kavga ettiğini görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşla kavga ettiğini görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın kavga ettiğini görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, canını sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga ettiği arkadaşını görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, her şeyin yenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, yani babasına benzeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kavga ettiğini görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments