Rüyada kabirde oturmak

Rüyada kabirde oturmak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabirde oturmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili planlar yaparken ufak şeylerin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kabir başında oturmak zenginliğinin tükenmeyeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada kabirde oturmak işlerindeki karın artacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kabirde su görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kabir açmak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada kabirde sorguya çekilmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına yorulur.

Rüyada kazılmış kabir görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kabir temizlemek imza ve söz yetkisi edineceğine, verimli olacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada kabir tamir etmek neşesine kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments