Rüyada iş değiştirmek

Rüyada iş değiştirmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına alamet eder.

Rüyada iş değiştirmek gördüyseniz:

  • Gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyeri değiştirmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada eşinin iş değiştirdiğini görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine alamet eder.

Rüyada işyerinde bölüm değiştirmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada işini değiştirdiğini görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret eder.

Rüyada işyerinde oda değiştirmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Rüyada iş değiştirdiğini görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada işyerinin değiştiğini görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments