Rüyada insan uzuvları görmek

Rüyada insan uzuvları görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, çok zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan uzuvları gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Rüyada insan uzuvları görmek rahatın ve konforun geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada kopmuş uzuv görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada hayvan uzuvları görmek kendi işine sahip olacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzuv kesmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada uzuv kaybı görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada uzuv kopması görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulur.

Rüyada eksik uzuv görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzuv görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments