Rüyada inek ve süt görmek

Rüyada inek ve süt görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, sermayesini kaybedeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada inek ve süt gördüyseniz:

  • Dikkatle ele almakta fayda var.

Rüyada süt ve inek görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada süt ineği görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, manevi olarak da yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ inek sütü içmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada inekten süt içmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine işarettir.

Rüyada inek sütü satın almak mutluluk gözyaşı dökeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada ineğe süt vermek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada inekten süt almak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada inek sütü görmek hayallerde değişiklikler olacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments