Rüyada iki arı görmek

Rüyada iki arı görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Rüyada iki arı gördüyseniz:

  • Kararı daha ileriye bırakmalısınız.

Rüyada arının soktuğunu görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yavru arı görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı arı görmek allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada arı bal görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bal arı görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, hayatının da zorlaşacağına inanılır.

Rüyada evde arı kovanı görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bal arısını görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine tabir olunur.

Rüyada bal yapan arıları görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments