Rüyada hırsızın elinde bıçak görmek

Rüyada hırsızın elinde bıçak görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada hırsızın elinde bıçak gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada hırsızın elinde bıçak görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada elinin bıçakla kesildiğini görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına yorulur.

Rüyada eşinin elinde bıçak görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini bıçakla kesmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline bıçak almak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin elinde bıçak görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın elinde bıçak görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla eli kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments