Rüyada hem siyah hem beyaz görmek

Rüyada hem siyah hem beyaz görmek dik durmaya çalışacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada hem siyah hem beyaz gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlere açık olmamak veya kabalaşmak yararlı sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada hem siyah hem beyaz görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hemşeri görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hemşerisini görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, çok sorunlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hem gülüp hem ağlamak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine tabir olunur.

Rüyada hem cenaze hem düğün görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işarettir.

Rüyada hem kedi hem köpek görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada hem ağlayıp hem gülmek yakın akrabadan gelecek habere, büyük üzüntülere sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hem sevinmek hem üzülmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments