Rüyada hedik yapmak

Rüyada hedik yapmak yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hedik yapmak gördüyseniz:

  • Avantajlı olan sizseniz hiçbirşeyi paylaşmanız gerekmiyor.

Rüyada hedik yapmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine yorulur.

Rüyada hedik yemek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet eder.

Rüyada buğday hediği yemek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hedik görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday hedik görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş hediği görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hedik yediğini görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde banyo yapmak her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments