Rüyada hazreti alinin kılıcını görmek

Rüyada hazreti alinin kılıcını görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, kurtuluşa kavuşacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada hazreti alinin kılıcını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Rüyada hazreti alinin kılıcını görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada hazreti aliunin kabrini görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, büyük zararlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada hazreti aliunin mezarını görmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hazreti alinin resmini görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına işarettir.

Rüyada hazreti aliunin resmini görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hazreti aliunin türbesini görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada hazreti ali görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, hastalıklarının iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada hazreti aliuyi görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments