Rüyada hayvan dışkısına basmak

Rüyada hayvan dışkısına basmak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan dışkısına basmak gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Rüyada hayvan dışkısına basmak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, buna rağmen kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada insan dışkısına basmak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada köpek dışkısına basmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Rüyada dışkıya basmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek dışkısına basmak canını ve malını hiçe sayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan dışkısı görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada hayvan dışkısının içine düşmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına inanılır.

Rüyada hayvan dışkısı yemek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments