Rüyada havayı yağmurlu görmek

Rüyada havayı yağmurlu görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, daha çok çalışılacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Rüyada havayı yağmurlu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Rüyada yağmurlu havada yolculuk yapmak anne baba duası alınacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına işaret eder.

Rüyada yağmurlu havada yürümek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurlu havada denize girmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurlu havada cam silmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Rüyada kapalı yağmurlu hava görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurlu havada bisiklete binmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Rüyada yağmurlu havada dua etmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, büyük bir mala sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yağmurlu havada koşmak maaşının artacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments