Rüyada hastaneye yattığını görmek

Rüyada hastaneye yattığını görmek yeni bir işe girileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, sıkıntılı günler geçireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine inanılır.

Rüyada hastaneye yattığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada hastaneye yattığını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işarettir.

Rüyada kocasını hastanede yatarken görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastanede yattığını görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, yürek yakan biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada eşinin hastanede yattığını görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini hastanede yatarken görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada birinin hastaneye yattığını görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini hastanede yattığını görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, işlerinin kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments