Rüyada hapse gireni görmek

Rüyada hapse gireni görmek büyük bir mala sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapse gireni gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırmanın ya da bazı olayları zorlamanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada haksız yere hapse düşmek işlerine dört elle sarılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada uyuşturucu hap görmek girdiği işleri kaybedeceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada hapse girerken görmek sağlık sorunlarının artacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sahip olduğu nimetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin hapse girmesini görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hap verdiğini görmek kaybettiği şeyi bulmasına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada susuz hap içmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalettir.

Rüyada birine hap vermek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments