Rüyada arabayı sürtmek

Rüyada arabayı sürtmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına alamet eder.

Rüyada arabayı sürtmek gördüyseniz:

  • Sizi sinirlendirmeye ya da manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada annemin araba sürdüğünü görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin araba sürdüğünü görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına delalettir.

Rüyada arabayı sürtmek özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin araba sürdüğünü görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arabayı başkasının sürdüğünü görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah araba sürdüğünü görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı araba sürdüğünü görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada başka birinin araba sürdüğünü görmek anne babayla ters düşüleceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments