Rüyada hamile eşek görmek

Rüyada hamile eşek görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada hamile eşek gördüyseniz:

  • İlk işiniz ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranızı düzeltmek olsun.

Rüyada hamile eşek görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah eşek arısı görmek günahlara, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine alamet eder.

Rüyada dişi eşek görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada attan inip eşeğe binmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, yeni fırsatlar sunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek boku yemek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada eşek aramak düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına yorulur.

Rüyada eşek sidiği görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada eşek arısı sokması görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments