Rüyada arabanın görmek

Rüyada arabanın görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, bununla yüceleceğine, düşmanlıkların biteceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına delalet eder.

Rüyada arabanın gördüyseniz:

  • Aldatılmak derken hemen bir duygusal ihaneti düşünmeyin.

Rüyada arabanı kaybetmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada arabanın lastiği görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın çalınmasını görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hızlı giden arabanın içinde olmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına inanılır.

Rüyada hızlı arabanın içinde olmak hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına inanılır.

Rüyada araban olduğunu görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada arabanızın çalındığını görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments