Rüyada günah görmek

Rüyada günah görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kazançlı çıkacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada günah gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya evinize daha fazla zaman ayırmanız ilerlemenizi hızlandırabilir.

Rüyada günah işlemekten korkmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada günah işleyip tevbe etmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, allah’ın inayetini kazanacağına inanılır.

Rüyada günahtan korkmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına yorulur.

Rüyada günahtan kaçmak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada günahını itiraf etmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işaret eder.

Rüyada günahtan kaçınmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada günah defteri görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada günahlar için ağlamak birçok iş kapısının açılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments