Rüyada gümüş çıkarmak

Rüyada gümüş çıkarmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, huzurlu günler geçirileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş çıkarmak gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Rüyada gümüş çıkarmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada gümüş yüzük takıp çıkarmak büyük kazançlar sağlanılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden gümüş çıkarmak hayatında yokluğun başgöstereceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada gümüş temizlemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Rüyada gümüş halka küpe görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada gümüş erkek yüzüğü görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş madeni görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments