Rüyada annemle tartışmak

Rüyada annemle tartışmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, tatsızlık olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada annemle tartışmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Rüyada anne babayla tartışmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annesiyle tartışmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesiyle tartışmak sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin annesiyle tartışmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneyle tartışmak eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne tartışmak sevilen bir dostu kaybetmeye, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına delalet eder.

Rüyada anneyle tartışmak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, hayra ve esenliğe rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babayla tartışmak sahip olduklarının eksileceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments