Rüyada anahtar kırılmak

Rüyada anahtar kırılmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtar kırılmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapabilirseniz, kendinize hoşlandığınız şeyleri yapabilmek için daha fazla zaman kazandırabilirsiniz.

Rüyada evin anahtarının kırıldığını görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, iyi ruh halinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarlığın kırıldığını görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine inanılır.

Rüyada anahtar kırıldığını görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılan anahtar görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış anahtar görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yeni bir ortama girileceğine işarettir.

Rüyada ev anahtarının kırıldığını görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, gelişeceğine işarettir.

Rüyada anahtarın kırıldığını görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtarın kırılmasını görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments