Rüyada anahtar almak

Rüyada anahtar almak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, rızkın artacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, memur ise terfi edeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtar almak gördüyseniz:

  • Her durumda uyanık olmalı gerekeni yapmalısınız.

Rüyada daire anahtarı görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Rüyada birçok anahtar görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada anahtar kilit açmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine inanılır.

Rüyada çok fazla anahtar görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda anahtar görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölü birine anahtar vermek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine işarettir.

Rüyada dolap anahtarı görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine alamet eder.

Rüyada anahtar aradığını görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments