Rüyada çok sayı görmek

Rüyada çok sayı görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayı gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Rüyada on sayısı görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda ay görmek kazancının iki kat artacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda araba görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine delalettir.

Rüyada sayı söylemek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada çok sayıda kara sinek görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine tabir olunur.

Rüyada yedi sayısı görmek başın borçlularla belaya gireceğine, geçecek güzel bir ömre yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda solucan görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda köpek görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments