Rüyada altın ve deniz görmek

Rüyada altın ve deniz görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, canının sağ olacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına inanılır.

Rüyada altın ve deniz gördüyseniz:

  • Başarılarınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

Rüyada deniz suyu altında kalmak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz altını görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada deniz ve altın görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin altında gezmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada denizde altın görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada denizin altında olduğunu görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada deniz dalgalarının altında kalmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine rivayet eder.

Rüyada denizin içinden altın toplamak yüksek bir makamı olacağına, zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments