Rüyada cadı görmek

Rüyada cadı görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, iş sahibi olunacağına, zengin bir hayat süreceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cadı gördüyseniz:

  • Durumunuzu korumak için yeteneklerinizi göstermeniz gerekebilir.

Rüyada cadı yakmak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada uçan cadı görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına tabir olunur.

Rüyada cadıyla kavga etmek dünya malına kavuşulacağına, yeni kısmetlere nail olacağına işarettir.

Rüyada cadı kadın görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet eder.

Rüyada cadı süpürgesi görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada cadı olduğunu görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada cadı öldürmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada cadıdan kaçmak canın sıkılacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments