Rüyada borç olduğunu görmek

Rüyada borç olduğunu görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada borç olduğunu gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Rüyada borç için üzülmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada borcunu ödememek daha büyük adımlar atılacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden borç almak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada borç faturası görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada çok borçlu olduğunu görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının borcunu ödemek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının borcu olduğunu görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına alamet eder.

Rüyada altın borç almak adını işiyle duyuracağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments