Rüyada birinin şarkı söylediğini görmek

Rüyada birinin şarkı söylediğini görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, şerefe ve izzete, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına işarettir.

Rüyada birinin şarkı söylediğini gördüyseniz:

  • Zamanı iyi değerlendirin.

Rüyada sahnede şarkı söylediğini görmek kendine döneceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada birisiyle şarkı söylemek çok önemli noktalara geleceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada şarkıcının şarkı söylediğini görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kendine şarkı söylemek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına inanılır.

Rüyada televizyonda şarkı söylemek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının şarkı söylediğini görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına inanılır.

Rüyada ölüye şarkı söylemek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının şarkı söylediğini görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments