Rüyada birinin gençliğini görmek

Rüyada birinin gençliğini görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, her anlamda güçleneceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, alim insanlardan sayılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, saygınlık göreceğine delalet eder.

Rüyada birinin gençliğini gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı kesinlikle elden bırakmayın.

Rüyada ölmüş birinin gençliğini görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini daha genç görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada genç bir kızın nişanlandığını görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi gençliğini görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine inanılır.

Rüyada genç birinin saçlarını beyaz görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadını genç görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadının gençleştiğini görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada eşini genç görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Güler öztas

Rüyamda kocamin gencliğini gördüm .Kocam isden cokiyor is kiyafetile kücük bir bakal gibi yerden cikan kadinla samimi bi sekilde yanaktanda öpüyor görüyorum kocam beni gördü halde yapiyor gencken de yapardi beni kiskandirmak icin bende görmemezlikten geliyorum sormuyorum kiskandi der diyediyecek diye gururuma yedirmiyorum ama icim den kiziyorum sorsamda is arkadasi dicek yada tanidik diycek hep yapardi bunu gencliği de bende pek ilgilenmezdim kiskandi dedirmemek icin oda heralde kiskanilmak isdiyordu hep yapardi bunu .biz cocuk yasda evlendik birimiz 16. 17 dik simdi 54 .55 yasindayiz .cok tsk ederim simdiden yorumuz icin