Rüyada birinin araba aldığını görmek

Rüyada birinin araba aldığını görmek hep dua edeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, ev sahibi olacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada birinin araba aldığını gördüyseniz:

  • Bir çok beklenmedik şeyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birinin beyaz araba aldığını görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının araba aldığını görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada beyaz araba aldığını görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil araba aldığını görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin araba aldığını görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşının araba aldığını görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada hediye araba aldığını görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına tabir olunur.

Rüyada araba satın aldığını görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments