Rüyada birinden çiğ et almak

Rüyada birinden çiğ et almak hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinden çiğ et almak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz.

Rüyada dolapta çiğ et görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ dana eti yemek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada etsiz çiğ köfte yemek allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Rüyada çiğ koyun eti görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ sığır eti görmek dünyasının iyileşmesine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı çiğ et yemek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ et vermek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  tabir olunur.

Rüyada tepside çiğ et görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments