Rüyada bir havuzda yüzmek

Rüyada bir havuzda yüzmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bir havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yeteneklerini idealize etmeden önce, gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada sevgiliyle havuzda yüzmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının havuzda yüzdüğünü görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada havuzda yüzmek dalmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalettir.

Rüyada havuza atlayıp yüzmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, sağlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada havuz içinde yüzmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada büyük havuzda yüzmek mal kaybına uğrayacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tertemiz havuzda yüzmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına işarettir.

Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments