Rüyada bir erkek arkadaş görmek

Rüyada bir erkek arkadaş görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkek arkadaş gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler özel hayatınızı veya iş yaşamınızda imajınızı etkileyecekse daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Rüyada erkek arkadaşının küpe taktığını görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalettir.

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını sevgili olarak görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığı erkek arkadaşını görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, yeni bir makama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkek arkadaşını görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaş görmek sözleri tutulacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını hasta görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşıyla yatmak çok karlı yatırımlar yapacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments