Rüyada başkasının zehirlendiğini görmek

Rüyada başkasının zehirlendiğini görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, çok üzüntü yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının zehirlendiğini gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Rüyada örümcek zehiri görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada zehirsiz mantar toplamak kişinin içinin daralacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına rivayet eder.

Rüyada zehirli ot görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli yemek görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işaret eder.

Rüyada zehirli buğday görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulur.

Rüyada zehirli fare görmek kendi patronu olacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli yılan tutmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, bir konuda destek alacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin zehirlendiğini görmek ticaretin açılacağına, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emin

Rüyada babamızın patronu tarafından zehirlenmesi