Rüyada zarar etmek

Rüyada zarar etmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, gün sayacağına, mutluluğa ve neşeye, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işaret eder.

Rüyada zarar etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde meydana gelen alışılmadık değişikliklere karşı koymanız gerilim yaratabilir veya gerilimi arttırabilir.

Rüyada zararsız yılan görmek işleri yoluna sokacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada zararsız köpekler görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada zarar vermeyen yılan görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulur.

Rüyada küçük zararsız yılan görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe zarar vermek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet eder.

Rüyada düşmana zarar vermek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde zararsız yılan görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada kediye zarar verdiğini görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments