Rüyada üzerinde tırtıl görmek

Rüyada üzerinde tırtıl görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerinde tırtıl gördüyseniz:

  • Maddi veya işinizi ilgilendiren bir durum mamut hızında ilerliyor olabilir.

Rüyada evde tırtıl görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölü tırtıl görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırtıl görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada tırtıl görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tırtıl öldürmek talihin yüze güleceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada tırtıl böceği görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada tırtıl beslemek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada tırtılın kelebek olduğunu görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments