Rüyada topuklu ayakkabı giyen birini görmek

Rüyada topuklu ayakkabı giyen birini görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, maddi olanakların artacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı giyen birini gördüyseniz:

  • Yardımcı olmaktan çekinmeyin.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalet eder.

Rüyada topuklu ayakkabı giyen erkek görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulur.

Rüyada ince topuklu ayakkabı görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı aramak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments