Rüyada babaannemi görmek

Rüyada babaannemi görmek içine düşen fesada yeniliceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hep dinç ve genç kalacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada babaannemi gördüyseniz:

  • Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz.

Rüyada babaanne ve dede görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada babaannesini ölmüş görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada üvey babaanne görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine yorulur.

Rüyada ölen babaanneyi görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada hasta babaanne görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, iş için gurbete gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babaannenin ağladığını görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babaannesine sarılmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada babaannesinin dirildiğini görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments